perjantai 18. syyskuuta 2015

Blessed and stressed

Hetki on taas vierähtänyt ja en oo päässy blogin pariin pitkään aikaan. Liikaa tekemistä, liikaa muistamista, mutta jospa nyt vähän rutinoituisi tämä minun arki ja aikaa riittäisi kirjoittamiselle. Iso Kirja on ylittänyt odotukset ainakin FolLOW:n osalta. Opetus on intensiivistä ja niin paljon uusia oivalluksia, että pää melkein halkeaa. (Hyvällä tavalla kylläkin) :D
 Kunto on noussut ja salilla tullut opittua maven, kyykkyjen ja penkkauksenkin salat burpeeta unohtamatta. 
Kavereita on tullut huima määrä lisää. Osaa heistä tulen vielä monta kertaa häiritsemään, sillä jatkan opiskelua Isossa Kirjassa about 3 vuotta. Alphacrusis College kutsuu.  Nyt syksyn osa-aikaisena opiskelijana, mutta ensi vuonna kokoaikaisena. Tämän takia minun täytyy tehdä yksi kurssi jo etukäteen ja se tuottaa hiukan töitä. Stressin poikasta siis on AC:n takia, mutta myös ensi viikolla alkavan kotimaan aktion takia. Päivä kerrallaan, huominen kantakoon omat murheensa. (Jos niitä ylipäätään on.)




          

Ison kirjan opiskelijat pääsivät talkoohengellä purkamaan yc:n jälkeen juhla- ja kahviteltan. Parin tunnin urakka, mutta mukavaa oli. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti